Contact

Je kunt me altijd bellen voor informatie of vragen. Op werkdagen ben ik bereikbaar tussen negen uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds. Als je me niet te pakken krijgt, laat dan je naam en nummer achter op de voicemail. Ik bel je terug zodra ik in de gelegenheid ben. Een bericht sturen kan natuurlijk ook.

06-11321393 | anouk@fiftyfiftymediation.nl

Kosteloos kennismaken

We plannen eerst een kennismakingsgesprek (kosteloos). Het gaat dan over het mediationproces en ik licht mijn werkwijze toe. Er is ruimte voor het stellen van vragen en ik hoor ook graag wat jullie van mij verwachten. Een kennismaking duurt een half uur tot drie kwartier en kan bij jullie thuis, in mijn praktijkruimte en eventueel ook op een andere plek plaatsvinden.

Werkgebied

Ik woon in Amsterdam en werk voornamelijk ten noorden van de ‘stadsregio’ Amsterdam, zoals Amsterdam Noord, Purmerend, Zaandam, Oostzaan, Edam-Volendam, Waterland, Beemster en Landsmeer. Verder reizen vind ik in principe geen probleem, over de eventuele reiskosten hebben we dan overleg.

Overzicht stadsregio Amsterdam
Img 7538
Praktijk fiftyfifty mediation in Amsterdam Noord
Img 7541
Praktijk fiftyfifty mediation

Locaties

Ik ontvang jullie bij voorkeur bij mij op de praktijk. De praktijk bevindt zich op Het Groene Veld. Hier lees je meer over deze bijzondere locatie: https://hetgroeneveld.amsterdam/over/. Je kunt gratis parkeren voor de praktijk. Het is ook mogelijk om af te spreken in één van de ruimtes van een Coachhuis.  Mochten jullie liever ergens anders afspreken, dan kunnen we in overleg kijken naar alternatieven.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 66071925
Mediatorcode: M13483
RvRcode: R41041

Bankgegevens

IBAN: NL51ABNA0623066823
BTW-id: NL002083342B95

Contact

Img E0355

Onderstaande tekst prijkt op de gevel van de schouwburg in Deventer. 
Voor mij symboliseert het de wijze waarop ik wil werken.

Breek de lucht
Raak de grens
Open de tijd
Vind de mens

[tekst: Alied van der Meer]